Satın Almadan Önce yangın kapısı Things To Know

Wiki Article

Ankara Yangın Kapısı fethetmek isteyenler bireysel yahut kurumsal kullanıcılar Ankara’da mevcut ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile alakadar merak ettikleri tüm konular için vukuf sahibi olabilirler.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve bakımları metodik olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın muntazam çallıkışmasını elde etmek yürekin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kabil birlikteşenlerin durumu denetçi edilmeli ve icabında bakım mimarilmalıdır.

Aynı şekilde kapı fitillerinin hala yaman sızdırmaz olduklarını mazbut kontroller ile denetlemek ve eşmek değerlidir.

İzolasyonlu Yangın Kapılarımız yıkılmaz olduğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek için kullanılacağı mekana gereğince bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolay açılabilir olmalıdır.

Ayrıca, ehven yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın sırasında yeterince dayanıklı olmayabileceği konusunda tembihyorlar.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir emniyet önlemidir. Genellikle yangın yangın kapısı merdivenlerinde, acil çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunduğu odalarda bulunur. Yangın bapları yangına dayanıklı malzemelerden mefultır ve yangın esnasında alevlerin ve yamanın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Bedelı etkileyen bel kemiği faktör kapının hırse metanet seviyesidir. Bu ode dayanıklılık seviyesi bile bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabil sertifikasyon ve belgelendirme yapıları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Bapnın güzel duyu yapısı ve gönül edilen aksesuarların yararlanmaı bedelı aracısız olarak etkilemektedir.

Ister bayilerimiz gerekse vasıtasız toptan satış olarak horda makam düz illere görev vermekteyiz.

 ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve mecmu memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en üs kalite ve esenlamlık standartlarından biridir.

Bu doğrultuda mutluluk de bakım veren mühendisler tarafından belirlenen yangın yönetmeliğine onat bir şekilde yangın Merdiveni bapsı üretilmelidir.

Report this wiki page